Perfect Earth EDU officieel gelanceerd (Dutch)

Op 31 Maart lanceerde Perfect Earth haar online leeromgeving (PerfectEarthEDU.com) voor natuur- en klimaateducatie voor het primair onderwijs (groepen 6-8). Verschillende scholen in Noord Holland hebben ons intensief geholpen met het in de klas testen van het eerste thema (energie).

De feedback die we ontvingen van zowel de leerlingen als de leerkrachten heeft ons enorm veel vertrouwen gegeven dat we met Perfect Earth EDU op de juiste weg zijn. De leerlingen gaven Perfect Earth EDU een gemiddelde waardering van 8,4 (op schaal 1-10) en alle leerlingen gaven aan iets opgestoken te hebben van het thema energie. 93% van de leerlingen gaf aan vaker op deze wijze les te willen krijgen. Het hoogst gewaardeerd werden de video’s, de interactieve opdrachten en het kunnen verdienen van badges.

We blijven het platform aanscherpen en afstemmen op de behoeften van de leerling en de leerkracht. We voegen de komende maanden bovendien nieuwe thema’s toe (water, grondstoffen en voeding).

Geeft u les op een basisschool, of kent u iemand die wellicht geïnteresseerd zou kunnen zijn in het introduceren van onze leerlijn op een basisschool, vraagt u dan via het formulier onder aan deze pagina geheel gratis onze mooi-vormgegeven compacte handleiding voor leerkrachten aan. U kunt het thema energie ook direct bestellen via de website: PerfectEarthEDU.com